Installeer Macromedia Flash Player om deze slideshow te bekijken

Diensten

U, als ondernemer, weet als geen ander dat het voeren en handhaven van een gezond bedrijf, een zaak is van juiste visie, afwegen van belangen, rekenen, passen en meten en scherp toezien op een goede gang van zaken. Zonder goede gereedschappen wordt het al snel een moeilijke of onmogelijke zaak, een goed product te produceren.

Het is in uw belang dat uw "gereedschap", uw productie-installatie voor 100% aan uw eisen voldoet; u past en u meet, zowel technisch als financieel, u investeert in uw bedrijf zodat het productieproces volledig aan uw eisen, dat van uw klanten en de overheid voldoet en blijft voldoen. Hygiëne- en veiligheidsvoorschriften worden opgelegd en steeds weer aangescherpt, zeker als het gaat om zaken in de voedingsmiddelen en farmacie sfeer. Aanpassingen in uw productieproces kosten veel inventiviteit en, 'last but not least' veel geld.

foto foto foto foto

Dan wordt het voor u wellicht interessant, van het bestaan van ons bedrijf op de hoogte te zijn! Wij zijn in die zaken gespecialiseerd; alles voor uw RVS procesinstallatie en/of plaatwerk kunnen wij snel en vakkundig verzorgen inclusief engineering, installatie, onderhoud en levering van materialen.

Ook constructiewerk zoals bordessen en trappen en de aanleg van serviceleidingen worden door ons uitgevoerd. Tevens verzorgen wij werken voor klanten die zelf het procesplan ontwerpen en het door ons laten uitvoeren. Dat kan zowel tegen een vooraf afgesproken vaste prijs, als op nacalculatie of op basis van regie-uren. Uiteraard zijn onze prijzen zeer concurrerend.

Wij bouwden complete procesinstallaties en servicenetten, alsmede trappen en bordessen etc. voor onder meer grote en kleine zuivel- kaasfabrieken, eierverwerkende bedrijven, bottelarijen, fabrieken voor sappen en frisdranken, bierbrouwers, diverse snack- en saladefabrieken, fabrikanten voor reuk- en smaakstoffen etc. in Nederland, België en Duitsland.