Installeer Macromedia Flash Player om deze slideshow te bekijken

Vacatures

Leerling monteurs

Leerling monteurs: jonge lui en schoolverlaters met een leiding installatietechnische opleiding, die zich bij ons verder willen bekwamen.

Monteurs

Monteurs: vaklui, die RVS leidingwerk kunnen opmeten, maken, Tig-lassen en monteren, zowel volgens tekening als naar eigen inzicht en dat geheel zelfstandig. Wij zijn voornamelijk bezig in de voedingsmiddelen industrie en dus is inzicht in de hygiëneregels die daar gelden een pre.

1e Monteurs

1e Monteurs: zijn volslagen monteur en zijn meewerkend voorman die leiding kunnen geven aan een kleine groep leerlingen en monteurs en kunnen goed met mensen omgaan.

foto foto foto foto

Werken buiten de eigen regio moet geen probleem zijn. Ook een "9 tot 5" mentaliteit is niet zo handig. Uiteraard is in een goede reiskostenregeling voorzien.

Mensen die voldoen aan onze vakkennis eisen en die passen in ons team, zullen wij graag verwelkomen en kunnen rekenen op vast, afwisselend werk en een uitstekende salariëring met deelname aan de bedrijfsspaarregeling, pensioenfonds, indien gewenst aan het vakantiefonds, verdere scholing, cursussen etc. Bij vaste aanstelling is er een bedrijfsauto, een mobieltje etc. Kortom; een goed toekomst perspectief in een prettige werksfeer.

Bij Meeuwsen Las- & Montagetechniek werkt u, veelal heel zelfstandig, in een gemoedelijke familiare sfeer waar inspraak heel normaal is maar de klant altijd koning! U komt nog eens ergens als u bij ons werkt!